Cappelen Damm inviterer til Vårfestivalen 2018 – livslyst og leseglede! 

Kom og la deg inspirere på vår nye festival! På Vårfestivalen får du gode tips om hvordan du håndterer små og store utfordringer i livet, du får møte stjerneforfattere og vi kan garantere at det blir mye latter og god stemning!

Du vil for eksempel møte Henriette Lien som forteller om hvordan du kan få et bedre liv med yoga, og den prisbelønte matformidleren Andreas Viestad som sammen med fermenteringsdronninga Gry Hammer vil inspirere deg til å lage mat som er bra for deg. Psykolog og samlivsterapeut Catrin Sagen gir råd om den vanskelige kjærligheten, mens stjerneforfatter Sarah Jio gir tips og råd til alle forfatterspirer. Jan-Philipp Sendker, som har skrevet bestselgeren Kunsten å høre hjerteslag, kommer også for å dele livsvisdom fra Østen med oss. I tillegg blir det mange flere innslag som garantert vil inspirere og spre glede.   

Det blir fest på kvelden både torsdag og fredag med bobler, boksnakk, latter, interessante samtaler og goodiebags. 

Festivalen går av stabelen torsdag 3. mai til lørdag 5. mai på Cappelen Damm-huset og på Grand Hotel i Oslo – og alle arrangementene er helt gratis.

Kom og bli med på Vårfestivalen – og gå inspirert og gladere hjem etterpå! Meld deg gjerne på Facebook-arrangementet og hold deg oppdatert på alt som skjer.