Andreas Viestad

Andreas Viestad

Andreas Viestad er født i Oslo 1973. Han bor dels på Geitmyra gård i Oslo og på slektsgården Viestad i Farsund – og på en gård i Cape Town om vinteren. Han er matjournalist i Dagbladet Magasinet og en internasjonalt kjent matformidler med prisbelønte kokebøker, fjernsynsprogram om norsk mat og matspalte i Washington Post.

Andreas er kjent for sin svært gode penn, og oppskrifter som er enkle å gjennomføre. Han har utgitt flere kokebøker, de fleste på Cappelen Damm. Han er initiativtaker til og faglig leder ved Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo og er medeier i restauranten St. Lars på Bislett i Oslo.

Utgivelser: 

Naturlig matglede med et sunt og bærekraftig kjøkken

Cappelen Damm-huset, Akersgata 47/49

Andreas Viestad og Gry Hammer forklarer hvordan du kan skape et sunt og bærekraftig kjøkken og utnytte hele dyret. Programleder: Anne Grosvold.  Meld deg på Facebook-arrangementet her.

LES MER