Fedon Lindberg

Fedon Lindberg

Dr. Fedon A. Lindberg er lege og spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse på stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse.  I 1999 startet dr. Lindberg den første tverrfaglige spesialklinikken for behandling av fedme i Norge. Siden klinikken ble etablert, har den opparbeidet en betydelig spisskompetanse innen utredning, behandling, oppfølging og sekundærforebygging av livsstilsrelaterte sykdommer.

Fedon Lindberg holder en rekke kurs og foredrag, og blir hyppig konsultert av mediene for å gi ekspertuttalelser i saker som gjelder helse og kosthold. Han står bak en rekke boksuksesser som har kommet i flere utgaver og mange opplag, som Mat for livet (2011), Naturlig slank (2012), Sunne pastaretter (2012), Smartkarbo – ikke ett fett (2012) og Helt gresk (2013).

Utgivelser:

 

Inspirasjonskveld med bok og bobler

Cappelen Damm-huset, Akersgata 47/49

Fedon Lindberg – forfatter av Kokeboken naturlig slank med tarm i balanse forteller om hvordan få et bedre forhold til tarmen. Alyson Richman– møt forfatteren bak Hele livet på en dag og Timer av fløyel. Henriette Lien forteller deg om sin yogareise og hvordan yoga forandret livet hennes. Fridtjof Nilsen forteller om sine favoritter fra […]

LES MER