Fridtjof Nilsen

Fridtjof Nilsen

Fridtjof Nilsen (født 1977) er programleder, musiker og podcaster. Fridtjof har vært programleder på lang rekke tv-programmer gjennom de siste 20 årene, og er i dag aktuell som den folkekjære programlederen fra Kakekrigen og Alt for Norge på TVNorge og FEM.

Fra tidligere er Fridtjof kjent som gitarist i det internasjonalt anerkjente rockebandet Span sammen med Jarle Bernhoft, og i band som Madcon og Briskeby. Sammen med sin makker Alexander Nyhagen driver Fridtjof den ukentlige podcasten «Alex og Fridtjofs podcast».

Utgivelser: 

Mine favoritter fra Kakekrigen

Piff opp hverdagen med god mat

Cappelen Damm-huset, Akersgata 47/49

Norges største matblogger og kokebokforfatter Trine Sandberg deler sine beste tips til matglede i hverdagen. Vidar Bergum – forfatteren av Hummus og granatepler forteller om mat og kulturhistorie fra Midtøsten. Programleder: Fridtjof Nilsen fra Kakekrigen. Meld deg på Facebook-arrangementet her.

LES MER

Kalorier til begjær – Mine favoritter fra Kakekrigen og duften av boller

Cappelen Damm-huset, Akersgata 47/49

Ingenting er som duften av nybakte boller! Marit Røttingsnes Westlie også kjent som Fru Timian, forteller om hvordan lykkes med gjærbakst. Fridtjof Nilsen forteller om Mine favoritter fra Kakekrigen.   Meld deg på Facebook-arrangementet her.

LES MER

Inspirasjonskveld med bok og bobler

Cappelen Damm-huset, Akersgata 47/49

Fedon Lindberg – forfatter av Kokeboken naturlig slank med tarm i balanse forteller om hvordan få et bedre forhold til tarmen. Alyson Richman– møt forfatteren bak Hele livet på en dag og Timer av fløyel. Henriette Lien forteller deg om sin yogareise og hvordan yoga forandret livet hennes. Fridtjof Nilsen forteller om sine favoritter fra […]

LES MER