Jan-Philipp Sendker

Jan-Philipp Sendker

Jan-Philipp Sendker er journalist og forfatter. Han fikk sitt internasjonale gjennombrudd med Kunsten å høre hjerteslag (på norsk i 2013), som er solgt til over 20 land og skal bli film. Også oppfølgeren, Kunsten å være den man er (2014) ble en stor suksess. Han er nå i gang med en trilogi med handling fra Kina,  som begynte med Hviskende skygger (2015). Ensomhetens språk (2018) er den frittstående oppfølgeren og bok 2 i trilogien.

Sendker bor i Berlin med sin familie.

Utgivelser: 

Østen-inspirert feelgood-frokost

Cappelen Damm-huset, Akersgata 47/49

Møt Jan-Philipp Sendker – forfatteren av Kunsten å høre hjerteslag og Kari Gjæver Pedersen, forfatteren av Hvordan komme til Nirvana uten å dø først – om en buddhistisk pilegrimstur i Japan. Programleder: Kari Birkeland. Meld deg på Facebook-arrangementet her.

LES MER

Bok og bobler med Sarah Jio og Jan-Philipp Sendker

Grand Hotel, Karl Johans gate 31

Velkommen til en inspirerende time med Bok og bobler på Grand Hotel! ? Det blir bobler i glasset og garantert glad stemning når de to verdensberømte bestselgerforfatterne Sarah Jio og Jan-Philipp Sendker forteller om bøkene sine og om hva som inspirerer dem. Kveldens konferansier er Kari Birkeland, kjent fra TV2   Nb. Arrangementet er nå […]

LES MER

Festivalåpning med festivallunsj

Cappelen Damm-huset, Akersgata 47/49

Hva kan vi lære av Østen for å leve et godt liv? med Jan-Philipp Sendker – forfatteren av Kunsten å høre hjerteslag. Om yoga og den gode livsreisen med Henriette Lien – forfatteren av En yogareise. Programleder: Anne Grosvold. Meld deg på Facebook-arrangementet her.

LES MER

Feelgood-timen

Cappelen Damm-huset, Akersgata 47/49

Møt noen av verdens mest populære feelgoodforfattere: Jan-Philipp Sendker – forfatteren av Kunsten å høre hjerteslag, Alyson Richman – forfatteren av Hele livet på en dag og Lucy Dillon – forfatteren av 100 umistelige ting. Programleder: Hedda Kise. Meld deg på Facebook-arrangementet her.

LES MER

Inspirasjonskveld med bok og bobler

Cappelen Damm-huset, Akersgata 47/49

Fedon Lindberg – forfatter av Kokeboken naturlig slank med tarm i balanse forteller om hvordan få et bedre forhold til tarmen. Alyson Richman– møt forfatteren bak Hele livet på en dag og Timer av fløyel. Henriette Lien forteller deg om sin yogareise og hvordan yoga forandret livet hennes. Fridtjof Nilsen forteller om sine favoritter fra […]

LES MER