Lucy Dillon

Lucy Dillon

Lucy Dillon er født i Cumbria i England og har arbeidet mange år i bokbransjen. Hun er nå fulltidsforfatter i Herefordshire og vant The Romantic Novelist Association’s Novel of the Year Award for Ensomme hjerter og hjemløse hunder.

Utgivelser: 

Nye begynnelser

Cappelen Damm-huset, Akersgata 47/49

Intervju med Lucy Dillon, forfatteren av bestselgeren 100 umistelige ting som har solgt over 900 000 eksemplarer i Sverige. Programleder: Kari Birkeland Meld deg på Facebook-arrangementet her.

LES MER

Festkveld i Rokokkosalen på Grand

Grand Hotel, Karl Johans gate 31

Velkommen til gratis, inspirerende festkveld på Grand Hotel! Ved ankomst får du en eksklusiv goodiebag med alt fra bøker til hudpleieprodukter, inspirerende magasiner og morsomme overraskelser. Vi serverer kanapeer og ikke minst noe sprudlende i glasset, med påfyll – og dermed er stemningen satt! På scenen i den herskapelige Rokokkosalen står stjerneforfatteren Sarah Jio og […]

LES MER

Feelgood-timen

Cappelen Damm-huset, Akersgata 47/49

Møt noen av verdens mest populære feelgoodforfattere: Jan-Philipp Sendker – forfatteren av Kunsten å høre hjerteslag, Alyson Richman – forfatteren av Hele livet på en dag og Lucy Dillon – forfatteren av 100 umistelige ting. Programleder: Hedda Kise. Meld deg på Facebook-arrangementet her.

LES MER