Sofia Lundberg

Sofia Lundberg

Sofia Lundberg (f. 1974 i Västerås) er forfatter, journalist og pedagog. Hun har tidligere gitt ut to faktabøker om barn. Den røde notatboken har blitt en internasjonal suksess og er solgt til nærmere tretti land.

Utgivelser: 

Den røde adresseboken

Inspirasjonslunsj

Cappelen Damm-huset, Akersgata 47/49

Få inspirerende påfyll av tre kjente forfattere: Sofia Lundberg – forfatteren av Den røde adresseboken, Alyson Richman – forfatteren av bl.a. Hele livet på en dag og Marianne de Bourg – Slik lager du det perfekte festbordet. Programleder: Kari Birkeland. Meld deg på Facebook-arrangementet her.

LES MER

Festkveld i Rokokkosalen på Grand

Grand Hotel, Karl Johans gate 31

Velkommen til gratis, inspirerende festkveld på Grand Hotel! Ved ankomst får du en eksklusiv goodiebag med alt fra bøker til hudpleieprodukter, inspirerende magasiner og morsomme overraskelser. Vi serverer kanapeer og ikke minst noe sprudlende i glasset, med påfyll – og dermed er stemningen satt! På scenen i den herskapelige Rokokkosalen står stjerneforfatteren Sarah Jio og […]

LES MER

Den røde adresseboken

Cappelen Damm-huset, Akersgata 47/49

Den fantastiske historien om Doris (98) – en kvinnelig utgave av 100-åringen i Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant med den  svenske suksessforfatteren Sofia Lundberg. Programleder: Anne Grosvold. Meld deg på Facebook-arrangementet her.

LES MER